+36 30 203-0185 horvatarpad71@gmail.com

Fémkerámia pótlások

A fémkerámia híd, vagy korona az egyik legelterjedtebb pótlás a fogászatban, amely rögzülhet a páciens maradandó fogaira, vagy implantátumokra is.

A pótlás alapja egy fém váz, amely laborunkban kizárólag magas minőségű, nikkelmentes, kobalt-króm ötvözetből készül. Ennek a korszerű ötvözetnek köszönhetően csökken az allergiás reakció kialakulásának kockázata.

A laborunkban törekszünk a maximális precizitás felé, ezért a fémvázakat számítógéppel tervezzük, majd 3D nyomtató segítségével, lézer-szinter technológiával készítjük. Igény szerint, el tudjuk készíteni hagyományos, öntött technológiával is.

A kidolgozott vázra kerül rá a porcelán leplezés, amelyet a japán Noritake cég anyagaiból készítünk. A Noritake cég már 100 éve ér el sikereket a kerámia technológiában és tapasztalataikat 1987 óta kamatoztatják a fogászati porcelánok területén is.

Ekkor fejlesztették ki és mutatták be a NORITAKE SUPER PORCELAIN EX-3-mat, amely egy kimagasló minőségű, teljes fogászati porcelán rendszer.

Mechanikai teherbíró képessége magasabb, mint a többi fogászati porcelánnak, ezáltal sokkal időtállóbb is. Ugyanakkor viszont a felületének kopásállósága nagyon hasonló a természetes fogakhoz, ezért antagonista barát.

Különleges tulajdonsága még, hogy a hőtágulási együtthatója (CTE) stabil marad többszöri égetés után is, ezáltal minimálisra csökkentve a porcelán repedezési kockázatát. Esztétikai szempontból is kiemelkedő minőségű, élethű pótlás készíthető vele.

Néhány fémkerámia munkánk:

Miért minket válasszon?

 

  • Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a fogpótlásuk területén
  • Folyamatosan képezzük magunkat, ezáltal naprakészek vagyunk, a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk
  • Csak minőségi, nemzetközileg is elismert anyagokkal, illetve gépekkel dolgozunk
  • Pontosan tartjuk a határidőket
  • Munkáinkra teljes körű garanciát vállalunk
  • Nyitottak vagyunk bármilyen egyéni elképzelés megvalósítására

Felkeltettük érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba, bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk!