+36 30 203-0185 horvatarpad71@gmail.com

Rólunk

Dent Art Labor Fogtechnika

A Dent Art Labor Fogtechnikát 2002 ben alapítottam, egy albérleti kisszobában, összesen 3000 nyugatnémet márka kölcsönből, meglehetősen szerény körülmények között, viszont óriási lelkesedéssel. A fogtechnika maga az évek során többször is költözött, míg végül 2012-ben megérkezett a végleges telephelyére, ahol is a kedvemre alakíthattam át az immár saját tulajdonomban lévő ingatlant egy korszerű, a mai kor technikai elvárásainak megfelelő, színvonalas fogtechnikai laboratoriummá.

A fogtechnikámban fejlett modern géppark található, és a korszerű cad-cam rendszer, 3D nyomtató mellett a fogtechnikus kollégák szakmai felkészültsége, és folyamatos fejlődése is biztosított és elvárt, az ehhez szükséges lehetőségek, megfelelő modern munkakörülmények is biztosítottak.

Magas esztétika

Magas esztétikai és technikai színvonalon, valódi szakmai szeretettel készülnek az igényes fogpótlások.

Több mint két évtized tapasztalata

Az elmúlt több mint két évtized alatt készítettünk pótlásokat nagyköveteknek, híres és kevésbé híres zenészeknek, tv és rádió bemondóknak, szépségkirálynőknek, minisztereknek és miniszterelnököknek. Ismert és ismeretlen embereknek. Minden általunk készített munka jellemzője, hogy függetlenül attól, hogy kinek, ugyanazzal a szakmai igényességgel, felkészültséggel és szeretettel készült mindegyik.

Ismerjük, szeretjük és használjuk a modern technikákat, az új anyagokat, eljárásokat. De ha szükséges, szívesen visszanyúlunk a régi technológiákhoz is.

Ízelítő munkáinkból: